Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #1 Windows'un yanına Kali kurdum ama arada geçiş yapamıyorum. Seçim ekranı gelmiyor.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 11 Temmuz 2021 #2 Grub kurmalısınız sanırım.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 11 Temmuz 2021 #3 Amanita dedi: Grub kurmalısınız sanırım. Genişletmek için tıkla... GRUB zaten kurulumda otomatik olarak yukleniyor.
Amanita dedi: Grub kurmalısınız sanırım. Genişletmek için tıkla... GRUB zaten kurulumda otomatik olarak yukleniyor.
Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #4 Şu an Win deyim.
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.094 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #5 Beken dedi: Windows'un yanına Kali kurdum ama arada geçiş yapamıyorum. Seçim ekranı gelmiyor. Eki Görüntüle 1103574 Genişletmek için tıkla... BIOS Boot sekmesine gelip Boot option #1e enter basıp SS atar mısın?
Beken dedi: Windows'un yanına Kali kurdum ama arada geçiş yapamıyorum. Seçim ekranı gelmiyor. Eki Görüntüle 1103574 Genişletmek için tıkla... BIOS Boot sekmesine gelip Boot option #1e enter basıp SS atar mısın?
Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #6 Solistrakya dedi: BIOS Boot sekmesine gelip Boot option #1e enter basıp SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Attım ama options diye bir bölüm yok bu.
Solistrakya dedi: BIOS Boot sekmesine gelip Boot option #1e enter basıp SS atar mısın? Genişletmek için tıkla... Attım ama options diye bir bölüm yok bu.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 11 Temmuz 2021 #7 Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın.
Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın.
Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #8 Amanita dedi: Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın. Genişletmek için tıkla... Kardeş net çekmeyi denedim ama bu kadar oluyo yakınlaştırınca biraz belli oluyo ama. Amanita dedi: Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın. Genişletmek için tıkla...
Amanita dedi: Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın. Genişletmek için tıkla... Kardeş net çekmeyi denedim ama bu kadar oluyo yakınlaştırınca biraz belli oluyo ama. Amanita dedi: Kardeş net çeksen de biz de görsek keşke. Masaüstü arama yerine msconfig yazıp açılan menünün ekran görüntüsünü de atar mısın. Genişletmek için tıkla...
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 11 Temmuz 2021 #9 Önyükleme kısmını da atar mısın? Secure boot özelliği açıksa kapatın BİOS menüsünden.
Beken Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #10 Amanita dedi: Önyükleme kısmını da atar mısın? Secure Boot özelliği açıksa kapatın BIOS menüsünden. Genişletmek için tıkla...
Amanita dedi: Önyükleme kısmını da atar mısın? Secure Boot özelliği açıksa kapatın BIOS menüsünden. Genişletmek için tıkla...