Dual boot Windows 10 ve Mac OS X Capitan kurulumu

Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Research&Development Engineer
Bende bu El Capitan kurulumu olayına merak salmaya başladım. Windows 10 gayet yeterli ancak Mac işletim sistemini de kurup tecrübe etmek istiyorum. Technopat bunun hakkında bir video hazırlamış ancak o videoda virtual machine üzerinden sanal olarak kullanım sağlanıyor. Ben tam performanslı ve dual boot olarak istiyorum. Yani PC açılırken hangisinden boot edeceğimi seçip buna göre; ister windows 10, ister El Capitan üzerinden boot etmek istiyorum. Çift işletim sistemi kurup bu sayede el capitanı tam manasıyla performanslı bir şekilde kullanabileceğim. Bunun için bir video buldum ancak bu videonun Türkçe'sinin çekilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Bir rehber hazırlarsanız 'DUAL BOOT W10 VE EL CAPİTAN' süper olur. Şimdiden teşekkürler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı