Dual boot - Windows Vista kurarken 0x80070070 hatası

Sqmett0

Hectopat
Arkadaşlar eski yazıcımı çalıştırabilmek için Dual boot ile Windows Vista kurma kararı aldım. 30GB alan ayırdım Vista için. USB'ye Rufus programı yardımıyla Vista'nın ISO'sunu attım. Kurulum ekranına geldim fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

WhatsApp Görsel 2023-05-03 saat 00.55.45.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar eski yazıcımı çalıştırabilmek için Dual boot ile Windows Vista kurma kararı aldım. 30GB alan ayırdım Vista için. USB'ye Rufus programı yardımıyla Vista'nın ISO'sunu attım. Kurulum ekranına geldim fakat aşağıdaki hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1764509

MBR olarak yap kurcağın diski belki o zaman düzelir.

Onu nasıl yapacağım? Google'da baktım tüm disk için olan çözüm var ben 30 GB alan ayırdığım diski yapmak istiyorum.

Disk part diyeceksin sonra list disk diyeceksin hangi diske kurmak istiyorsan select disk: Seçceğin disk sonra önce clean sonra convert MBR yapacaksın diskpart birlşeik olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hatta video var orada GPT yapıyor sen MBR yapacaksın.

Disk part diyeceksin sonra list disk diyeceksin hangi diske kurmak istiyorsan select disk: Seçceğin disk sonra önce clean sonra convert MBR yapacaksın diskpart birlşeik olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
hatta video var orada GPT yapıyor sen MBR yapacaksın.

List disk dediğimde sadece tek bir disk çıkıyor (kullandığım 120 GB'lik disk). Ben bu diskin içinden 30 GB ayırdım ama o çıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı