Kaenory Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 20:43 #1 Dual boot attığım bilgisayarımda Arch'taki depolamam yetersiz gelmeye başladı. Windows'ta kalan boş depolamamı Arch Linux'a aktarmamın bir yolu var mı?
Dual boot attığım bilgisayarımda Arch'taki depolamam yetersiz gelmeye başladı. Windows'ta kalan boş depolamamı Arch Linux'a aktarmamın bir yolu var mı?
PCUzmaniTR Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 40 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:10 #2 Arch’ta bölüm oluşturup mount et veya mevcut bölümü genişlet. Artı 0 Eksi
KS KS Kaenory Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 21:17 #3 PCUzmaniTR dedi: Arch'ta bölüm oluşturup Mount et veya mevcut bölümü genişlet. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken verileriminin olduğu alanı biçimlendirmiyor değil mi? Artı 0 Eksi
PCUzmaniTR dedi: Arch'ta bölüm oluşturup Mount et veya mevcut bölümü genişlet. Genişletmek için tıkla... Bunu yaparken verileriminin olduğu alanı biçimlendirmiyor değil mi?
PCUzmaniTR Attopat Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 40 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:10 #4 Kaenory dedi: Bunu yaparken verileriminin olduğu alanı biçimlendirmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Mevcut bölümü genişletmek verileri silmez, yine de yedek almak güvenli olur. Artı 0 Eksi
Kaenory dedi: Bunu yaparken verileriminin olduğu alanı biçimlendirmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Mevcut bölümü genişletmek verileri silmez, yine de yedek almak güvenli olur.
KS KS Kaenory Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:10 #5 cfdisk /dev/nvme0n1 çalıştırıp biçimlendirdim iki ayrı Linux dosya sistemim oldu onları nasıl birleştirebilirim? Cfdisk yaparken system32 yi atmış şimdi tamamen bilgisayarı halletmiş oldum Dosya Ekleri 17595236590511161350365621923603.jpg 167 KB · Görüntüleme: 8 Son düzenleme: Cuma 23:34 Artı 0 Eksi
cfdisk /dev/nvme0n1 çalıştırıp biçimlendirdim iki ayrı Linux dosya sistemim oldu onları nasıl birleştirebilirim? Cfdisk yaparken system32 yi atmış şimdi tamamen bilgisayarı halletmiş oldum