Dual Boot Yosemite Kurulum

batuhanaga

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Dual Boot olarak kurmayı düşünüyorum. Win7 kurulu ve bir tane de aynı HDD' de Yedekler bölüntüsü var. Yedekler bölüntüsünü silmem gerekir mi, yoksa C: yi Paragon'dan bölüp Yedekler yi silmeden kursam yinede olur mu?

Neden olmasın tabi ki olur. Bunu Clover Bootloader ile yapabilirsin.
- Windows'un kurulu olduğu bölümden biraz daralt. Minitool parition manager ile bunu yap. Paragorn ile de HFS+ olarak yeni oluşturduğun alanı Apple formatına HFS+ biçimlendir.

Yani hem windows7 hem yosemite hemde yedek isminde NTFS biçimli bür bölüntü olarak kurabilirim doğru mu ?

Evet kalabilir. Mac için NTFS'de dosya düzenleme, değiştirme seçeneklerinin çalışmasını sağlayan bir program mevcut.

Minitool parition manager ile C: yi daraltman yeterli. Ben paragon kullanmadım. Zaten Kurulum USB siyle kurma ekranında sözleşmeyi kabul ettikten sonra ordan Disk İzlencesine gelip yeni olşturduğun bölümü Mac OSX genişletilmiş günlüklü olarak sil ( biçimlendir) . O şekilde kuruluma devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…