yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 719 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #11 runit dedi: Evet, kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
runit dedi: Evet, kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam merak ettim siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 27 Mart 2021 #12 yavuzcar1 dedi: Hocam merak ettim siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arch Linux ve Windows 10 kurulu bende, Linux'ta açılmayan oyunları oynamak için Windows'a geçiyorum bazen.
yavuzcar1 dedi: Hocam merak ettim siz hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arch Linux ve Windows 10 kurulu bende, Linux'ta açılmayan oyunları oynamak için Windows'a geçiyorum bazen.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 719 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #13 Sizce Arch Linux'a geçmeli miyim eksileri var mı?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 27 Mart 2021 #14 yavuzcar1 dedi: Sizce Arch Linux'a geçmeli miyim eksileri var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni başladığınız için soğuyabilirsiniz, o yüzden şimdiden geçmek doğru olmaz.
yavuzcar1 dedi: Sizce Arch Linux'a geçmeli miyim eksileri var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni başladığınız için soğuyabilirsiniz, o yüzden şimdiden geçmek doğru olmaz.