O Olent Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz?
M memosistaken Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #2 Olent dedi: İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada alırken yazıyor 2×8 SE Dual channeldır.
Olent dedi: İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Orada alırken yazıyor 2×8 SE Dual channeldır.
Barisdkmn Kilopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i5 11400f Rx 6600 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2023 #3 Eğer toplu olarak aldıysanız yani kurulum hizmeti vb ile birlikte, ramler anakarta takılı gelir. memosistaken dedi: Orada alırken yazıyor 2×8 SE Dual channeldır. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım sanırım. 2x8 olarak almanız gerekiyordu. Size 1x16 gönderirler dediğinize göre.
Eğer toplu olarak aldıysanız yani kurulum hizmeti vb ile birlikte, ramler anakarta takılı gelir. memosistaken dedi: Orada alırken yazıyor 2×8 SE Dual channeldır. Genişletmek için tıkla... Ben yanlış anlamışım sanırım. 2x8 olarak almanız gerekiyordu. Size 1x16 gönderirler dediğinize göre.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.390 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 24 Ocak 2023 #4 Hocam RAM takarken yünlü giymeyin yeter. Her RAM için yanıdır yandan kanalları indirin slottaki çentiğe göre ayarlayın ve bastırın.
Hocam RAM takarken yünlü giymeyin yeter. Her RAM için yanıdır yandan kanalları indirin slottaki çentiğe göre ayarlayın ve bastırın.
ze10x Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 438 24 Ocak 2023 #5 Genelde takarlar. Takmazlarsa endişe etmenize gerek yok, çok basit. 4 slotlu anakart varsa 1 ve 3. slota takarsanız dual çalışır. 2 slotlu anakartta zaten direkt dual çalışıyor ekstra bi şey yapmanıza gerek yok.
Genelde takarlar. Takmazlarsa endişe etmenize gerek yok, çok basit. 4 slotlu anakart varsa 1 ve 3. slota takarsanız dual çalışır. 2 slotlu anakartta zaten direkt dual çalışıyor ekstra bi şey yapmanıza gerek yok.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 24 Ocak 2023 #6 Olent dedi: İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldığınız RAM'i ikili aldıysanız yaparlar. (2X4) (2X8) (2X16) ise takarlar.
Olent dedi: İtopya'dan PC sipariş ettim RAM'leri Dual channel yapıp göndermişler midir yoksa benim mi yapmam gerekiyor? Benim yapmam gerekiyor ise nasıl yapacağımı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Aldığınız RAM'i ikili aldıysanız yaparlar. (2X4) (2X8) (2X16) ise takarlar.
O Olent Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #7 Barisdkmn dedi: Eğer toplu olarak aldıysanız yani kurulum hizmeti vb ile birlikte, RAM'ler anakarta takılı gelir. Ben yanlış anlamışım sanırım. 2x8 olarak almanız gerekiyordu. Size 1x16 gönderirler dediğinize göre. Genişletmek için tıkla... Böyle
Barisdkmn dedi: Eğer toplu olarak aldıysanız yani kurulum hizmeti vb ile birlikte, RAM'ler anakarta takılı gelir. Ben yanlış anlamışım sanırım. 2x8 olarak almanız gerekiyordu. Size 1x16 gönderirler dediğinize göre. Genişletmek için tıkla... Böyle