Merhaba arkadaşlar Gta IV indiriyorum torrent olarak ve size kaldırımı diye sormak istiyorum?
Sistem özelliklerim:
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300
Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3
AMD Radeon Hd 3650
2 Gb Ram
Yukarıdaki sistem Gta IV kaldırımı arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
Ortalama kaç fps alırım sence 30 verirmi lowda?
(önceden yüklemiştim ama eski pc de pentium 4 vardı onda sadece işlemci çok kasıyordu testlerde %100 oluyor inmiyordu ekran kartı ona göre rahattı değiştirdiğim için farklılık olurmu?)
Windows 8.1 driverları otomatik kuruyor. Arkadaşımın sistemide eski. Onda HD 3450 var Windows 8.1 yüklediğimiz zaman microsoft arşivinden yüklüyor otomatik driver'i.
Windows 8.1 driverları otomatik kuruyor. Arkadaşımın sistemide eski. Onda HD 3450 var Windows 8.1 yüklediğimiz zaman microsoft arşivinden yüklüyor otomatik driver'i.
Öyle düşünmenize hiç gerek yok. Benimde sistemim seninki gibiydi tek farkı bende gt 630 ekran kartı belası vardı... Windows 8.1 hem güncel hemde eski işlemciler ve anakartlar ile uyumlu ve stabil çalışıyor. Kime sorarsanız sorun forumun çoğunluğu windows 8.1 kullanıyor ve seninde geçmeni tavsiye edecekler .