Merhaba. Ben Pentium Dual Core 6500 2.93 GHz işlemcili bir bilgisayara sahibim. Oyun oynuyorum fakat RAM'im ve ekran kartım düşük. bu sisteme GT630 GDDR3 4GB 128Bit taktırsam bir sıkıntı çıkar mı? İşlemci 32 bit Windows 7 ve oyunlara etkisi olur mu? Ya da en yüksekte 60 FPS oynayabileceğim hesaplı bir ekran kartı önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
Aynı işlemciden bendede var ve GTX 750 Ti ekran kartı ile darboğaz sorunu oluyor. Anakartın marka ve modelinide yazarsan ona göre öneride bulunuruz daha doğru olur, güç kaynağının kaç watt olduğunuda yazman gerekiyor.
İşlemcin eski. O yüzden çok iyi ekran kartı alırsan darboğaz olacaktır. Bende Core 2 Duo E7500 var ve R9 270 aldığımda darboğaz oldu. Hatta Core 2 Duo E7500 işlemciye GTX 750 Ti takanlarda da darboğaz sorunu olmuş. Yani R7 260X veya GTX 750 alabilirsin. Belki onlarda darboğaz yapabilir. Denemeden kesin bir şey söyleyemeyiz.
Anakartın DDR3'e uyumlu mu ?