Dual Core E6600 sisteme yükseltme

Destekliyor ancak genellikle 2 RAM slotlu oldukları için 4GB DDR2 bulmak çok zor oluyor.

Elimde 800 Bütçe var tam olarak işlemci ve ekran kartı söyleyin gerekirse güç de olur.

Orta ayarlarda 90-100 FPS almak istiyorum 800 TL bütçem var ?

Core2Duo E8xxx işlemci ve yanına r7 240 al Cs, lol gibi oyunları rahat bir şekilde oynarsın.

İşlemci Aliexpress'de 5 dolar, Türkiye'de 30-40 arası. Ekran kartı en son 200 TL idi ama dolar fırladıktan sonra yeniden bir bak istersen.
Yani benim şuan yapmak istediğim bir kaç parçayı değiştirerek oyun oynanabilir hala getirmek.

İşlemci Aliexpress'de 5 dolar, Türkiye'de 30-40 arası. Ekran kartı en son 200 TL idi ama dolar fırladıktan sonra yeniden bir bak istersen.
Ve bu dediğin parçalar buna yeterli mi ?

Yani benim şuan yapmak istediğim bir kaç parçayı değiştirerek oyun oynanabilir hala getirmek.

Ve bu dediğin parçalar buna yeterli mi ?
Sadece LoL oynamak istiyorsan yeterli ancak birkaç sezon sonra yeter mi bilemem. E-Spor oyunlarında uzun süre kullanmak istiyorsan E5440 alabilirsin. Tabii aldıktan sonra modlu bios yükleyeceksin öyle kullanacaksın.

Tahmini Teslimat Zamanı

Bu işlemci değil mi ? Ekran kartı,RAM vb. LOL oynamak(Orta düzeyde) için yükseltmem gereken başka parçalar var mı ?

Bu parça ucuz gözüküyor kötü değil demi ?

Ben eskiden Radeon Hd 5*** serisi veya 7*** serisi kullanıyordum pek hatırlamıyorum yandı ekran kartı şimdi ne uyar FUJITSU D3041-A1 anakartına ?

Yukarıda verdiğim işlemci senin anakarta uymayabilir o yüzden Q8400'de alabilirsin. Ekran kartı olarak R7 240 orta ayarlar için fazlasıyla yeterli ancak kesmez dersen R7 250 de alabilirsin.

Yukarıda verdiğim işlemci senin anakarta uymayabilir o yüzden Q8400'de alabilirsin. Ekran kartı olarak R7 240 orta ayarlar için fazlasıyla yeterli ancak kesmez dersen R7 250 de alabilirsin.
Başka gerikecek takviye varsa söyler misin dostum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…