Çözüldü Dual Core GT 630 sistem açıldıktan sonra aniden reboot atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TSM_KARAM

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: i9 9900k Ram:Kingston DDR5 128GB(4x32GB) 5200MHz CL40 EkranKartı:
PNY NVIDIA QUADRO RTX 6000 24GB GDDR6 384BİT (VCQRTX6000-P arçelik kasa
RAM
Kingston 2GB 1333 MHz DDR3 KVR1333D3N9/2G 2x2 4 GB
SSD veya HDD modeli
Seagate 500 GB HDD - Fury E-Sport 256 GB SSD
Ekran kartı
GT 630 2 GB 64 Bit
Anakart
P5G41T M-LX
İşlemci
Dual Core
Konudan sapmayalım, sistemimi kendim topluyorum. Birkaç ay önce SSD ve hard disk aldım onda sorun yok. PC'ciye gösterdim hiçbir şey anlamadım dedi, sıkıntısı yok dedi gönderdi.

Çözüm
Konudan sapmayalım, sistemimi kendim topluyorum. Birkaç ay önce SSD ve hard disk aldım onda sorun yok. PC'ciye gösterdim hiçbir şey anlamadım dedi, sıkıntısı yok dedi gönderdi.
Windows geliyor mu gelmiyor mu?
RAMleri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.
RAMleri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.

Çözüm
RAM'leri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.

Haklıymıssınız RAM'lerin 1 tanesinin arasında küçük bakır parçası vardı PC'yi izlediğim zaman fark ettim kırmızı ışık geldikten sonra kapattı kendini çıkarıp taktım sorunumum çözüldü teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı