Konudan sapmayalım, sistemimi kendim topluyorum. Birkaç ay önce SSD ve hard disk aldım onda sorun yok. PC'ciye gösterdim hiçbir şey anlamadım dedi, sıkıntısı yok dedi gönderdi.
Konudan sapmayalım, sistemimi kendim topluyorum. Birkaç ay önce SSD ve hard disk aldım onda sorun yok. PC'ciye gösterdim hiçbir şey anlamadım dedi, sıkıntısı yok dedi gönderdi.
Windows geliyor mu gelmiyor mu?
RAMleri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.
RAMleri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.
RAM'leri teker teker deneyebilirsiniz böyle durumda. Genelde kısa devre, bozuk parça ya da yanlış montaj olur sebebi.
Risk tamamen sizin.
Haklıymıssınız RAM'lerin 1 tanesinin arasında küçük bakır parçası vardı PC'yi izlediğim zaman fark ettim kırmızı ışık geldikten sonra kapattı kendini çıkarıp taktım sorunumum çözüldü teşekkürler.