Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.515 Çözümler 9 21 Şubat 2025 #11 Alperorhan dedi: Son bir soru soracağım hocam sizi de yordum. Kaç GB bellek harcar sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Tost makinesinde bile çalışıyor hocam sıkıntı yaşamazsınız.
Alperorhan dedi: Son bir soru soracağım hocam sizi de yordum. Kaç GB bellek harcar sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Tost makinesinde bile çalışıyor hocam sıkıntı yaşamazsınız.
Alperorhan Femtopat Katılım 21 Şubat 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #12 Alis124 dedi: Tost makinesinde bile çalışıyor hocam sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler hocam, iyi forumlar ve iyi geceler diliyorum.
Alis124 dedi: Tost makinesinde bile çalışıyor hocam sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler hocam, iyi forumlar ve iyi geceler diliyorum.