Dual Core ve HD 4350 sistem GTA V açar mı?

Daha fazla  
Merhabalar Youtube'da şöyle bir video ile karşılaştım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İki çekirdek işlemci GTA 5 oynatıyor. Bende de iki çekirdek var. Intel Pentium (R) Dual Core 2.80 GHz. Aynı ekran kartı da mevcut HD 4350. RAM aynı 4 GB. Acaba benim de bilgisayarım GTA V açar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum ekran kartın sadece görüntü verebilecek düzeyde, giriş seviyesinin çok altında. Ben şu an geçici bir süreliğine dahili grafik yongası olan 510'u kullanıyorum. Senin kartından güçlü olmasına rağmen GTA V'de en düşük ayarlarda 1280x720 çözünürlükte 30 FPS veriyor. Sistemin DDR4 olmasını ve işlemcinin güçlü olmasını falan hiç saymıyorum. Şu an bendeki sistemde bile rahat oynanmıyor, devamlı düşüyor o FPS. Kısaca hayır, oynatmaz. Sisteminizi güncellemeniz gerekiyor.

Ekran kartım yanmadan önce GT 220 ve G630 işlemci ile en düşük ayarlarda akıcı bir şekilde ve mod yaparak oynuyordum. Ama illa içinize sinmez ise GTA IV'ü yükleyip oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı