Dual Mining yapılırken "Press any key" hatası

Hocam bende 1 TON'u aşkın kazdı. Sizde TON hash gücü az. Kart ayarları ya da başka bir sebepten dolayı.

Ayarları paylaşabilir misiniz? Ton için verim alamadım kendi ayarlarımda.

@samc34 kaale almayacağım seni diyorum ama bu şekilde sorun yaşadığında da susmak içime sinmiyor.

Neyse, sorunlarını ben dün yaşadım yazdım. Tekrardan okursan görürsüm.
Set "TONPOOL=https://next.ton-pool.com" bu pool için.
Set "POOL=https://server1.whalestonpool.com" bu solo için.
Miner unstable sürekli atıyor ( bir tuşa bas devam et) arka arkaya aynı anda 9*10 tane miner açtım düzeldi, ama ETH kazımlarımı 2 miners ta göremez oldum.
Şu an, ETH+TON kazımı SADECE ETH kazımından daha karlı değil.
ETH'den kaybımı TON karşılamıyor.

Hele bir de FLEXPOOL da kazıyorsanız kesinliklle %100 ETH ONLY.

Ödüller arttırıldı. Süresini bilmiyorum ancak kalıcı değil bu artış.

Bir de şunun kaynağını paylaşsana.

Hocam bende 1 TON'u aşkın kazdı. Sizde TON hash gücü az. Kart ayarları ya da başka bir sebepten dolayı.

Sende normalde ETH hash 400 değil miydi?
Calculatorler 1 gh/s ile 0, 9-0, 8 gosteriyor.
3gh ta 2,7 demek ben 3'ten hesapladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarları paylaşabilir misiniz? Ton için verim alamadım kendi ayarlarımda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ilk ayarlarım.

Son halini de ekliyorum, videoda GTX 1660 19-20 MH/s aldı ama sonradan kendisi düzeldi nasıl olduysa.

Zotac RTX 3060 LHR

Gigabyte GTX 1660 OC

XFX Speedster Merc 319 RX 6700 XT

Normal ETH 110'du. Şu an 105-106. Ortalama 2.8-3 GH/s arası da TON şu an için.

Pool ve solo dediğiniz nedir onu anlayamadım. İkiside farklı havuz değil mi. Ethermine ile 2miners gibi?

Press any key. bla bla dediğinde tuşa basınca miner kapanıyor. Ancak garip olan şuki hem eth adreslerini hemde ton adreslerini yanlış girdiğimde 10 dakka kazım yaptı.

Ben normalde rigde 225mh kazıyorum. 20mh düştü rig gücü. Sadece 20w arttı o da tek kartta arttı. 20mh düşüp ton getirisi yapması beni kara geçirir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…