Dual Shock 3 alınır mı?

AsakiriMansur

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonuma PS2 emülatör kurdum. Oynamak için Dual shock 3 almayı düşünüyorum. Fiyatı 300 ila 400 TL arasında değişiyor. Sizce almalı mıyım ya da alternatif önerileriniz var mı?

senelerdir PS3 kullanıyorum konsoldan bıktıktan sonra pcdeki oyunları konsolla oynamaya başladım sıkıntı yaşamazsın ama Dual Shock 4 ya da Dual Sense 5 almak daha sarabilir
+pcde kullanacaksan XBOX kolu öneririm

senelerdir PS3 kullanıyorum konsoldan bıktıktan sonra pcdeki oyunları konsolla oynamaya başladım sıkıntı yaşamazsın ama Dual Shock 4 ya da Dual Sense 5 almak daha sarabilir
+pcde kullanacaksan XBOX kolu öneririm
Pc de kullanmayacağım, dediğim gibi telefona ps2 ve ppsspp emulatoru kurdum ve god of war serisini oynamak istiyorum. Sırf Bu oyunları oynamak için dual shock 4 bana gereksiz fazla geldi. Öte yandan eski bir kontrolcü olduğu için dual shock 3 sıkıntı çıkarırmı diye endişeliyim.

bende hiç sıkıntı çıkarmadı mobil/pc/ps heryerde denedim ama çokta hafif terletmiyo değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…