K kmlmndc Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Merhabalar, Bilgisayarımda 2 adet Harddisk'ten birinde Windows 10 diğerinde ise Ubuntu20.04 kurulu. Her seferinde kullanmak istediğim işletim sistemini BIOS'tan seçmem gerekiyor. Herhangi bir harddiske format atmadan dualboot kurmam mümkün mü acaba?
Merhabalar, Bilgisayarımda 2 adet Harddisk'ten birinde Windows 10 diğerinde ise Ubuntu20.04 kurulu. Her seferinde kullanmak istediğim işletim sistemini BIOS'tan seçmem gerekiyor. Herhangi bir harddiske format atmadan dualboot kurmam mümkün mü acaba?
B Biwkan Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 734 Çözümler 10 25 Ekim 2020 #2 Merhaba, GRUB ön yükleyici kurmanız gerekiyor. Rehber; Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net Artı 0 Eksi
Merhaba, GRUB ön yükleyici kurmanız gerekiyor. Rehber; Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net
KS KS K kmlmndc Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 Biwkan dedi: Merhaba, GRUB ön yükleyici kurmanız gerekiyor. Rehber; Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama teşekkür ederim yardımınız için. Artı 0 Eksi
Biwkan dedi: Merhaba, GRUB ön yükleyici kurmanız gerekiyor. Rehber; Grub önyükleyicisini onarmak (yeniden kurmak) - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama teşekkür ederim yardımınız için.