Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #1 Daha önceden iki işletim sistemi kullanıyordum fakat tamamen sıfırlandı. Şimdi ikinci sistemi kurduğumda ise diğer işletim sistemine erişimim kalmıyor, normalde bilgisayar açılırken soruyor olması lazımdı. Bilgisi olan varsa sevinirim.
Daha önceden iki işletim sistemi kullanıyordum fakat tamamen sıfırlandı. Şimdi ikinci sistemi kurduğumda ise diğer işletim sistemine erişimim kalmıyor, normalde bilgisayar açılırken soruyor olması lazımdı. Bilgisi olan varsa sevinirim.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2022 #2 EasyBCD programı ile halledebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 24 Ağustos 2022 #3 Ajan_47 dedi: EasyBCD programı ile halledebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz açar mısınız. Artı 0 Eksi
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2022 #4 Tasdelen01 dedi: Biraz açar mısınız. Genişletmek için tıkla... EasyBCD programını indirin. Orada yüklü olan işletim sistemlerine göre bir seçim ekranı yaratabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Tasdelen01 dedi: Biraz açar mısınız. Genişletmek için tıkla... EasyBCD programını indirin. Orada yüklü olan işletim sistemlerine göre bir seçim ekranı yaratabilirsiniz.
KS KS Tasdelen01 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 881 Çözümler 5 30 Ağustos 2022 #5 Ayarlar → Hakkında → Gelişmiş Sistem ayarları → Başlangıç ve kurtarma → İşletim sistemleri gösterme süresi seçeneğini açarak çözüme kavuşturdum. Artı 0 Eksi
Ayarlar → Hakkında → Gelişmiş Sistem ayarları → Başlangıç ve kurtarma → İşletim sistemleri gösterme süresi seçeneğini açarak çözüme kavuşturdum.