M Massaka36 Hectopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #1 Merhabalar, Dualbot Yosemite ve Windows 8.1 birlikte kullanmak için kurulum videolarını izledim ve gerekli herşeyi hallettim. Kayan yazılar geçtikten sonra ekranda Hata resmi ve altında "Still waiting for root device" yazmaktadır. Yardımlarınızı bekliyorum sayın @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör Clover/Binaries patching menu/pm patch (+) dart=0 yaparak sorunu aştım hata alan arkadaşlar böyle yaparsa kurulum ekranına geçebilirler.
Merhabalar, Dualbot Yosemite ve Windows 8.1 birlikte kullanmak için kurulum videolarını izledim ve gerekli herşeyi hallettim. Kayan yazılar geçtikten sonra ekranda Hata resmi ve altında "Still waiting for root device" yazmaktadır. Yardımlarınızı bekliyorum sayın @Recep Baltaş @MF @Ali Güngör Clover/Binaries patching menu/pm patch (+) dart=0 yaparak sorunu aştım hata alan arkadaşlar böyle yaparsa kurulum ekranına geçebilirler.
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #2 [Çözüm] Still waiting for root device | Technopat Sosyal
M Massaka36 Hectopat Katılım 12 Şubat 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2015 #3 Şimdi de internet'e bağlanamıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2015