DualSense 5 adaptive trigger çalışmıyor

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Cyberpunk 2077'de deneyeyim dedim. Ateş ederken sadece sertlik var yani yarısına kadar sert oluyor sonra yumuşuyor. Araba sürerken ise vites atarken hissediyorum biraz ama neden böyle?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan oyuna değişiklik gösterir. PS5'niz varsa Astro oyununda test edin ki sorun olup olmadığını orada anlayalım. Bazı yarış oyunlarında vites atarken tetik tuşları sertleşir bu da normaldir ismini hatırlayamadım galiba Wreckfast idi onda da vites atarken tetik tuşu biraz sertleşip geri yumuşuyordu.

Oyundan oyuna değişiklik gösterir. PS5'niz varsa Astro oyununda test edin ki sorun olup olmadığını orada anlayalım. Bazı yarış oyunlarında vites atarken tetik tuşları sertleşir bu da normaldir ismini hatırlayamadım galiba wreckfast idi onda da vites atarken tetik tuşu biraz sertleşip geri yumuşuyordu.

Hocam bilgisayar için aldım çalışması lazım değil mi yani Gaming Gen TR'den aldım distribütör garantili.

FIFA 25 oynuyoruz Cyberpunk'u adaptive trigger için denedim ama DualSense X uygulamasını indirdigimde gayet te güzel çalışıyor ateş tuşuna bastığımda kol elimden uçacak gibi sekiyor yani oyunla alakalı mi acaba?

Hangi oyunları oynuyorsunuz DualSense ile?

Galiba tam destek yok hocam ya DualSense X uygulamasında test ettim dediğim gibi gayet de güzel çalışıyor sekiyor oyunla da alakalı olabilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı