DualSense 5 alınır mı?

krkssemre

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 3070Tİ
CPU: RYZEN 5 5600X
RAM: Corsair Vengeance 16 GB
A520MK V2
Arkadaşlar PS5 kolu PC için alınır mı? Zamanında çok övüyorlardı ağ atıyorsun böyle titriyor uçuyorsun böyle titriyor duvara vuruyorsun falan fistan. Elimde PS4 kolu var, almayı düşünüyorum 2. el 2000 2200 bandında.

Arkadaşlar PS5 kolu PC için alınır mı? Zamanında çok övüyorlardı ağ atıyorsun böyle titriyor uçuyorsun böyle titriyor duvara vuruyorsun falan fistan. Elimde PS4 kolu var, almayı düşünüyorum 2. el 2000 2200 bandında.

PC'de en iyisi Xbox kolları.

Hayir alinmaz, PS5'iniz yoksa asla bulasmayin. Hall effect olmamasi bile almamak icin bir sebep ileride drift vb sorunlar ile karsilasmaniz kesin.

Hocam ben uzun yıllardır PS4 kolu ile PC'de oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım ve PS5 koluna geçmeyi düşünüyorum neden önermiyorsunuz? PS koluna benzer daha iyi ne var?

Hocam ben uzun yıllardır PS4 kolu ile PC'de oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım ve PS5 koluna geçmeyi düşünüyorum neden önermiyorsunuz? PS koluna benzer daha iyi ne var?

Olumsuz yorumlara rağmen DualSense aldım tetik ve titreşim özellikleri gerçekten çok güzel çalışıyor klavye ile oyun oynamayı bıraktım artık.

Olumsuz yorumlara rağmen DualSense aldım tetik ve titreşim özellikleri gerçekten çok güzel çalışıyor klavye ile oyun oynamayı bıraktım artık.
Oyunlarda desteği arttı çok iyi tercih olmuş. Xbox kolu uyumluluk açısından daha iyi muhtemelen ama Dualsense çalıştığı oyunlarda çok daha keyifli. Konsol yarışını sırf o kol yüzünden kaybetti Xbox zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı