Merhaba. Az önce DualSense5 siparişi verecektim MediaMarkt üzerinden fakat internet mağazamızdan stok bitmiştir ibaresi gördüm. Hiçbir AVM'den de teslimat yapmıyorlar. Tek tek tüm İstanbul şubelerinin hepsini denedim. Teknosa'da var fakat beyaz, beyaz almak istemiyorum çünkü kirleniyor ve kılıf alamam şu an. Siyah olarak;
Sony Playstation 5 Dualsense Wireless Controller Siyah Oyun Kolu (Sony Eurasia Garantisi Altındadır) Evkur.com.tr'de. Ürünü detaylı incelemek, 1.299,00 TL'den başlayan fiyatlarla taksitli satın almak için hemen tıklayın!
Sony Playstation 5 Kol Dualsense Wireless Controller – Midnight Black (Sony Eurasia Garantili) ucuz fiyat seçenekleri, en beğenilen modelleri, taksit imkanı ve kargo fırsatları PttAVM.com’da! Kampanyalı fiyatları yakala!
www.pttavm.com
Bu iki seçenekten başka hiçbir şansım yok. İkisi de güven vermedi açıkçası. Sizden yardım almak istedim.
Sony DualSense Wireless Controller Siyah Oyun Konsolu fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!
Sony DualSense Wireless Controller Siyah Oyun Konsolu fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!