DualSense 5 neyle şarj edilmeli?

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
POCO X3 Pro orijinal şarj aleti var ama bozar diye korkuyorum. Evde orijinal 5V şarj aleti var mı bilmiyorum anlamam da zor. Kolu PC kasası ile şarj ediyorum kullandığım kablo da Anker Soundcore R50i ile gelen kablo, bir sıkıntı olur mu? Bir de kolu kasanın üstüne koyuyorum şarj ederken bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir şey olmaz ben çok şarj ettim ancak kasanın üstüne koyman eğer bilgisayar yükte ise biraz sorun yaratabilir yani ısınabilir.

Rica ederim isterseniz kasa üzerinede koyabilirsiniz sorun çıkmaz kendi fikrimce.
hocam masanın üstüne koydum onu hallettim ama garip olan şu soundcore r50i kablosunu takınca direk şarj ediyor başka bir kablo takınca ise bağlanıyor, yani birini takınca oyun oynamak üzere bağlanırken r50i kablosu takınca direk şarja başlıyor bunun nedeni nedir biliyormusunuz? sizdede böylemi? biri yazmıştı şarj olurken uyku modunda yada kapalı olması daha iyi diye ondan dikkatimi cekti, normal kablo kullanınca kapatılmıyor cünkü 10 snaiye ps tuşuna bassamda kapanmıyor.

Data aktarma özelliği olmadığındandır. Oyun için kullanabilmeniz için sadece şarj değil veri aktarımı da sağlamalı kablo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…