Çözüldü DualSense 5 orijinal midir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
12 Aralık 2015
Mesajlar
7.046
Makaleler
9
Çözümler
12
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Aşağıdaki fotoğraftaki kol orijinal midir?



Birkaç video ve Sony resmî sitesindeki hçbir görsel buna benzemiyor.
Orijinal bu şeklide sanıyorum:



@yavuzcetinfanı @Görkem Say Hocalarım sizin bilginiz var mıdır? Ürünü yarın teslim alacağım ama Sony Eurasia garantli ve T1A sürümü olup olmadığını bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Çözüm
Orijinal. Japonya için üretilmiş sürümlerinin arkası böyle oluyor. Üstteki arkadaşta AB ülkeleri için üretilmiş versiyonu var. İçiniz rahat olsun.

(Garanti konusunda fikrim yok.)
Çakma üsteki büyük ihtimalle hiç öyle bir dualsense görmedim ben.
 
Artı -1 Eksi
Çakma üsteki büyük ihtimalle hiç öyle bir dualsense görmedim ben.
Hocam satıcı puanı 9.4 ve Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerde de en az 50-100 yorumu var. Kargo teslim alacağım bugün. Kutuyu açmadan bakabileceğim var mıdır son olarak? İade işlemlerini başlatacağım.
 
Bende orijinal var üstteki çakma eve gideyim fotoğraf atarım.
 


İade ederseniz buradan alabilirsiniz mediamarkt orijinal sitesi çok da büyük bir fiyat farkı yokmuş.
 
Hocam Nays indirimi ile aldım o yüzden biraz emin olmak istiyorum zaten bütçem kısıtlı idi ve %20 Hepsiburada kampanyasının bugün son günü. Elimde fazladan 250-300 TL yok. Ben 1420 küsur TL'ye almıştım. Çok arada kaldım gerçekten. Diyelim ürün orijinal ve garantide de sorun yok. T1 mi T1A mı onu anlamak bu kolda mümkün değil. FCC ID bulunmuyor çünkü. Bir de satıcının bana gönderdiği bu fotoğrafla gelen ürün belki de aynı değil bu da bir ihtimal. Kutuyu açmadan dışını kargoyu teslim alınca buradan paylaşacağım belki kendini belli eder.

Bundan daha önemlisi Doha Elektronik güvenilir mi? Bu sorunun cevabı dolaylı yoldan konuyu çözümleyecektir.

 
Orijinali böyle.


Hocam çakması yeni çıktı ya da sizin o kumanda yeni bir upgrade gelmişti ondan önceki kumandada olabilir.
 

Dosya Ekleri

  • 74F82130-AB17-47FB-A0B9-051CC8349A65.jpeg
    234,8 KB · Görüntüleme: 687
Orijinal. Japonya için üretilmiş sürümlerinin arkası böyle oluyor. Üstteki arkadaşta AB ülkeleri için üretilmiş versiyonu var. İçiniz rahat olsun.

(Garanti konusunda fikrim yok.)
 
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…