Hocam bende orijinal garanti sıkıntısı olmayan PC de kullanmak için Xbox kontrolcüsü arıyorum siz memnun musunuz? Şu altta bıraktığım linkler güvenilir midir?
Hocam sepette ekstra satıcı Almanya'dan gönderdiği için ödeme adımında ekstra vergi koyuyormuş. Türkiye içerisinde güvenilir satıcı var mı siz nereden aldınız?
Hocam sepette ekstra satıcı Almanya'dan gönderdiği için ödeme adımında ekstra vergi koyuyormuş. Türkiye içerisinde güvenilir satıcı var mı siz nereden aldınız?
Microsoft Xbox One X - S Series 9. Nesil Pulse Oyun Kolu Red Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ben buradan aldım hocam. Tabii ben aldığımda 2060TL idi.
Microsoft Xbox One X - S Series 9. Nesil Pulse Oyun Kolu Red Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ben buradan aldım hocam. Tabii ben aldığımda 2060TL idi.
Amazon'daki 2090 TL'ye 6 ay taksitle aldım hocam. Yanında Type-C kabloda gönderiyor. 1 tane daha alacağım ama farklı renk olsun istiyorum Amazon'da farklı renkler çok uçuk fiyat. Gündüz buraya attığım pembe renk tükenmiş sanırım bayağı da uçmuş fiyatı keşke onu alsaydım. İtopya farklı renkleri pahalı ve üstüne taksitte komisyon koyuyor. Çoğu site 6 aya kadar alış fiyatından bölüyor. Ama orijinallik, garanti Vs'den emin olamadım. Olmadı 1 tane daha siyah alacağım artık. Kırmızı veya pembe varsa uygun gördüğünüz yer önerirseniz sevinirim.