DualSense 5 vs Xbox 9. nesil gamepad

yektadontknow

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Ben 1.5 hafta önce F710 aldım fakat pek memnun kalmadım açıkçası. Üstüne para kopup DualSense 5 alacağım. Ama benim isteğim aldım mı 2-3 yıl kullanmak olduğu için, Xbox series kolunu da unutmadım değil.

1) Alışınca çok rahat oluyor diyorlar Xbox için fakat F710 da DualSense tipindeydi hiçbir sıkıntı çekmedim açıkçası. O yüzden konfor açısından sıkıntım yok.

2) Oyunların çoğunluğunu Steam'den oynayacağım için ekstra yazılımlara muhtaç kalacağımı sanmıyorum. Kalsam da Steam'de DSX(35TL galiba) diye bir uygulama varmış galiba ona bakabilirim. (önerisi olan varsa söylesin her öneriye açığım.)

3) Haptick feedback ve Adaptive triggers artık PC'de çalışıyormuş galiba. (Fakat çalışması için kablo bağlamamız lazımmış galiba bilen varsa yazabilir mi?)

4) Touchpad olayı hoşuma gidiyor. Steam'de Shift+Tab yapıp internette geziyorum arada. Ondan tek tek tuşlarla yazmak yerine touch pad ile yazmak daha iyi.

Bunca sebep var fakat DualSense 5 bu dönem için iyi değil diyorlar. İleriye yatırım için iyi fakat şu anlık Xbox daha iyi olur vs. vs. Diyorlar kafam karışmadı değil.

Tecrübesi olup konuya yazabilecek olursa sevinirim.

(Tekrardan iyi akşamlar pek yazamadım konuyu bu sefer kusura bakmayın.)

Bende PC de FIFA oynamak için DualSense aldım Xbox 9.nesil gamepad de var DualSense ona göre daha kaliteli daha ergonomik geldi bana ama Bluetooth ile bağlandığım da oyuna her girişte ayarları yeniden yaptırıyor kablolu bağlanınca sorun yok eğer kablolu kullanacak san DualSense derim ama kablosuz kullanacaksan Xbox tabii FIFA dışındaki oyunlarda aynı olay olur mu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…