DualSense 5'deki drift arızası tamir edilebilir mi?

Medet Çam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, güncel olarak DualSense 5 kullanıyorum ama sol analogda drift problemi var ve analogların üstündeki silikonlar direkt yırtıldı. Acaba bunların bir çözümü var mı, yoksa direkt yeni bir gamepad mi almalıyım? Yeni alacağım gamepad'de bu şekilde drift problemi yaşansın istemiyorum, o yüzden DualSense yerine başka bir alternatife mi yönelmeliyim bilemedim. Bilgili arkadaşlar, şu anki durumda ne yapılmalı, ne önerirsiniz? Yeni bir gamepad önerirseniz de eğer DualSense fiyatları civarında öneride bulunabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer tamir yapan bir yer varsa şehrinizde götürüp hall effect modülü takmasını isteyebilirsiniz. Eğer yeni almak isterseniz gamesir tarantula pro ps düzeninde güzel bir kol, stick drift yaşatmayacak teknolojiler kullanıyor. Eğer xbox düzeni isterseniz de cyclone 2 en iyisi tarantula pro 3500, cyclone 2 3000 tl

Yanlış hatırlamıyorsam Eurasia garantliydi benim kol ve hemen hemen 2 yıla yakın oldu ama daha garantisi var sanırım ama kutusunu bulamıyorum garantisi içindeydi kutunun diye hatırlıyorum yani oraya götüremem herhangi bir yere götürüp oradan konuşabilirim dediğiniz gibi ya da Xbox alınabilir diye düşündüm hem bir farklılık olur hem de yanlış hatırlamıyorsam Xbox tuş düzeni daha ergonomik diye birçok kişi tarafından duymuştum Xbox benzeri önerdiğiniz gamepade de bakabilirim ama Xbox'da ayrıca hall efect yok sanırım oradan da bu drift problemi yaşanır mı kestiremiyorum yani Xbox PS değil de direkt diğer üreticilere yönelebilirim hem daha uygun fiyatlı olabiliyor açıkçası bir tık kafam karışmadı değil.

Hocam bahsettiğim üretici senelerdir kol üreten ve baya kaliteli bir üretici hatta bazı kolları için xbox ile de anlaşması olan konsollar için kol üreten bir firma. Kendim de kullanıyorum cyclone 2 modelini benim çok hoşuma gidiyor açıkçası. Eğer tamir ettirmeyi düşünürseniz dediğim gibi hall effect veya tmr modülleri taktırmanız mantıklı olacaktır veya alırsanız da bahsettiğim 2 model piyasada bana göre pc için en iyi iki koldur dualsense fiyatına. Xbox kolunu katlıyorlar her yönden. Dediğiniz gibi xboxta da stick drift gelişiyor hatta yakın zamanlı bir konuda biri 3 biri 6 aylık iki kol drift yapmaya yavaştan başlamış bile. Dediklerimi değerlendirebilirsiniz dediğim gibi, başka kollar bulursanız onlar hakkında da sorularınızı yanıtlarım az çok biliyorum türkiye piyasasındaki her kolu

Teşekkürler bilgilendirme için ayrıca bu DualSense'de pek tecrübe edemedim ama haptic feedback adaptive triggers vs gibi özelliklerin eksikliği sizce hissedilir mi ?PC için soruyorum.

Teşekkürler bilgilendirme için ayrıca bu DualSense'de pek tecrübe edemedim ama haptic feedback adaptive triggers vs gibi özelliklerin eksikliği sizce hissedilir mi ?PC için soruyorum.
Hocam eğer sadece sony oyunları oynuyorsanız belki ama kendi oyunları hariç zaten kullanamıyorsunuz bu özellikleri, pek sanmıyorum ben eksiklik hissedeceğinizi

Xbox kullanıyorum aldıktan 1 sene sonra sağ analogda drift oldu yenisiyle değiştirdiler. Bu saatten sonra gamepad alınacaksa hall effect analog şart olmalı bence.

1 aydır bunu bahsetmeye çalışıyorum işte kullanıcı deneyimi daha önemli tabii bu durumda.

Xbox kullanıyorum aldıktan 1 sene sonra sağ analogda drift oldu yenisiyle değiştirdiler. Bu saatten sonra gamepad alınacaksa hall effect analog şart olmalı bence.

Bende birinci elden dualsensde tecrübe ediyorum ama Xbox gamepad kullanmadıgım için bir de şansımı o tarafdan mı denesem diye düşündüm de ama mantıklı olanın gerçekten de hall efect olanlardan yana olması gerektiği sanırım en kısa süre içerisinde Cyclone 2'yi sipariş edeceğim.

1 aydır bunu bahsetmeye çalışıyorum işte kullanıcı deneyimi daha önemli tabii bu durumda

Bu arada aklıma takılan bir şey oldu bu Cyclone 2 GameSir'in en iyi fiyat performans ürünüm mü yani başka güzel ürünü var mı bu modelle rekabet edebilecek

Son düzenleme:
Şu an gamesirün en iyi ürünü bu kol, aynı zamanda piyasadaki çoğu kişiye göre de en f/p kol şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…