Ferudun2005 Centipat Katılım 23 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin.
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #2 Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınır. Çok rahat çok güzel. PC'de kullanıyorum ben ama satıp Xbox Gamepad alacağım tam uyumlu olduğu için.
Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınır. Çok rahat çok güzel. PC'de kullanıyorum ben ama satıp Xbox Gamepad alacağım tam uyumlu olduğu için.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Temmuz 2023 #4 Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınır, çok hassas ve hissiyatı gerçekten çok iyi.
Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınır, çok hassas ve hissiyatı gerçekten çok iyi.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.289 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Elinize rahat geliyorsa, bazı oyunlarda nasıl ekstradan ayar çekeceğinizi biliyor iseniz zaten en üst düzey kollardan bir tanesi alabilirsiniz.
Elinize rahat geliyorsa, bazı oyunlarda nasıl ekstradan ayar çekeceğinizi biliyor iseniz zaten en üst düzey kollardan bir tanesi alabilirsiniz.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #6 PC için diyorsan sakın alma. Boşa masraf. 35 kat daha ucuza alabileceğin kontrolcüler var. Evet süper ötesi güzel ama boşa pahalı.
PC için diyorsan sakın alma. Boşa masraf. 35 kat daha ucuza alabileceğin kontrolcüler var. Evet süper ötesi güzel ama boşa pahalı.
BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 967 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #7 Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama ergonomi kötü Xbox alabilirsin onu istemezsen biraz tuzlu ama Xbox ve DualSense birleşimi gibi Razer wolwerine V2 var.
Ferudun2005 dedi: Merhaba abiler ablalar, DualSense almak isliyorum bana akil fikir verin. Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama ergonomi kötü Xbox alabilirsin onu istemezsen biraz tuzlu ama Xbox ve DualSense birleşimi gibi Razer wolwerine V2 var.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Temmuz 2023 #8 Wesley_Sneijder dedi: Boşa masraf. 35 kat daha ucuza alabileceğin kontrolcüler var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti, hissiyatı, ele oturuşu vs leş olan konrolcüler var evet.
Wesley_Sneijder dedi: Boşa masraf. 35 kat daha ucuza alabileceğin kontrolcüler var. Genişletmek için tıkla... Hassasiyeti, hissiyatı, ele oturuşu vs leş olan konrolcüler var evet.
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #9 Şebnem Ferah dedi: Hassasiyeti, hissiyatı, ele oturuşu vs leş olan konrolcüler var evet. Genişletmek için tıkla... En kötü Xbox 360 kontrolcüsü alır hocam.
Şebnem Ferah dedi: Hassasiyeti, hissiyatı, ele oturuşu vs leş olan konrolcüler var evet. Genişletmek için tıkla... En kötü Xbox 360 kontrolcüsü alır hocam.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.199 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 4 Temmuz 2023 #10 Wesley_Sneijder dedi: En kötü Xbox 360 kontrolcüsü alır hocam. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık 360 biliyorsun değil mi?
Wesley_Sneijder dedi: En kötü Xbox 360 kontrolcüsü alır hocam. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık 360 biliyorsun değil mi?