DualSense alınır mı?

DualSense kullandiysaniz farklarini anlatabilir misiniz acaba kullanici olarak. Avantaj veya dezavantajları. Xbox kolu kullanmadim fakat DualSense elime aldigimda 4bin lira etmeyecek bir kalitesi var gibi geldi.
dualsense kullandım xbox la arasında analog yerleri ve tuş dizilimleri olarak fark var pc de bende xbox tuşları daha çok seviyorum tüm oyunlarda abyx gördüğüm için bana göre her zaman xbox önde rahatlık ve kalite olarak istersen 8bitdo bakabilirsin o da çok kalitelidir

DualSense'nin PC tüm teklonojilerinin kullanamazsın belki Sony oyunraı hariç alman mantıksız olur bir Xbox kolu alabilirsin windowsda tam uyumlu çalışıyor.

1-2 ay icinde PS5 Pro alacagim. O yuzden Sony uzerinden gittim fakat DualSense'den daha avantajli daha iyi bir kol varsa ogrenmek istedim.

Bence alınır bende de var sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Sarj İstasyonu Standi hakkinda bir bilginiz varmi almayi dusunuyorum. Cogu insan 12saatte yarim sarj bile edemiyor demis.

Şarj istasyonu standi hakkinda bir bilginiz var mı almayi dusunuyorum. Cogu insan 12saatte yarim şarj bile edemiyor demis.

Vallahi bende o da var bence çok hızlı şarj ediyor ben 4-5 saat oyun oynuyorum koyuyorum 20-30 dk da fulleniyor gene 4-5 saatte tamamı bitmiyor şarjın. Ayrıca Steam sayesinde her oyunda kolu kullanabiliyorsun sadece X Y A B diye gözüküyor.

Tabii ki de Xbox 9. nesil bunun üstüne laf söylenmez. PC ile tam uyumlu en iyisi bu tabii.

Kendim kullanıyorum. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Baktigim kadariyla hall effect normal analog sistemine gore daha hizli algiliyormus dogru mudur? Ve yapisi hakkinda tutusta vs rahatsiz veya elde kucuk kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…