DualSense alınır mı?

Baktigim kadariyla hall effect normal analog sistemine gore daha hizli algiliyormus dogru mudur?
Hız olayından ziyade Hall Effect manyetik olarak çalıştığı için analog oyun kollarında bir süre sonra olan drift sorunu ortaya çıkmıyor diye biliyorum fakat belki dediğiniz olay da doğrudur ki kolda herhangi bir gecikme vs. hiç yok zaten.
Ve yapisi hakkinda tutusta vs rahatsiz veya elde kucuk kalıyor mu?
Hayır hiç rahatsızlık, küçük kalma vs. olayı yok.
Şuana kadar tek sıkıntısı ben kolu aldıktan bir süre sonra kolu şarj ünitesine koyarken gelişigüzel koyunca "bazen" temassızlık olup şarj etmiyor, tam yerleştirmek gerekiyor, yerleştirince sıkıntı çıkmıyor. Bu benim kullanımımla da alakalı olabilir.

Yarın siparişi vereceğim geldiğinde görelim bir de ne var ne yok. İnceleme videolarında vesaire çok güzel duruyor ve videodan gözüken görüntüyü söylüyorum plastiğinin görüntüsü vs Xbox'a benziyor.

Evet, cidden kaliteli hissettiriyor.

Evet, cidden kaliteli hissettiriyor.

Hocam bugün elime ulaştı gayet güzel hiçbir problemi yok ama yazılımını çözemedim yardımcı olur musun? Bluetooth ve kablo ile de denedim fakat uygulama hep böyle.

Hocam bugün elime ulaştı gayet güzel hiçbir problemi yok ama yazılımını çözemedim yardımcı olur musun? Bluetooth ve kablo ile de denedim fakat uygulama hep böyle.Eki Görüntüle 2392689
Hocam yanlış indirmişsin programı. 8BitDo'nun Xbox ile işbirlikli Xbox logolu kolları için bu program. 2.4G versiyonunu aldınız değil mi attığım, dizilimi Xbox olan. Öyleyse eğer buradan indirin: 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock Ultimate Software - Support - 8BitDo

Sağ olasınız hocam sitenin yazılım kısmında aşağı indirip bakmamıştım sadece o türler var sanmıştım. 2.4G adaptörünü taktığımda özelliği direkt çalışıyor mu yoksa Xinput veya directinput vs değiştirmemmi gerekiyor.

Rica ederim. Herhangi bir değişikliğe vs. gerek yok. Programa ilk bağlanıp yazılım güncellemeleri yükleyip ayarları yapıp kullanıma başlayabilirsiniz. Bu arada 2.4G adaptörü şarj standının altındaki girişine takıp standı kabloyla pcye bağlarsanız çok güzel oluyor kullanımı, ben öyle kullanıyorum. Hem tak çıkarla uğraşmadan koyunca şarj ediyor hem tek giriş kullanmış oluyorsunuz.

xbox tercih edebilirsiniz düzenleri farklı ama alışmak zor değil ayrıca xbox daha ergonomik ve tuş dizilimi fps, savaş oyunları için çok daha iyi, futbol oyunlarında ps daha iyi olabilir ama xbox a alışacağınızı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…