DualSense alınır mı?

düşenekmek

Decapat
Hayatım boyunca hep PlayStation düzenine alışmış biri olarak ilk defa Xbox düzenli bir gamepad aldım. Ancak asla alışamadım ve rahat edemedim. İade edip DualSense almayı düşünüyorum. PC için DualSense alsam üzer mi sizce?

Hayır, üzmez tabii ki. DualSense artık PC ile bayağı uyumlu çalışıyor özellikle son çıkan oyunlar tamamen uyumlu.

Üzmez hocam. Steam'in kendi kontrolcü desteği, DS4, DSX gibi uygulamalarla tam destek oynayabilirsiniz. Üstelik destekleyen oyunlarda ve DSX'in modları ile desteklemese bile bazı oyunlarda kolun tam özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Bunu 5-6 kere farklı konularda uzun uzun yazdığım için yazmak istemiyorum artık.

Xbox gamepad aldım ve deneyimim çok iyi değil. Birincisi pcye bağlanmakta zorluk çektim. Onun için ekstra bir aparat aldım. Xbox gamepad wireless diye küçük bir aparat. Pilleri tak çıkar yapmak ve pillerin aşırı mali yükünü de atmak için şarj edilebilir pil aldım. Maliyet olarak yordu bunlar tabi. Sonrasında garanti sürecinde de biraz problem yaşadım. Ürünüm ikinci ayda bozuldu. Garantiye yolladım bana sıfır ürün yollamadılar ve bozuk ürün yolladılar. Bir daha yolladım ve sıfır ürün yolladılar. Sonuç iyi ama süreç kötüydü. Fakat Dualsense hiç kullanmadım pcde. Onda ne gibi sorunlar yaşarsın bilemiyorum.

Hayır, üzmez tabii ki. DualSense artık PC ile bayağı uyumlu çalışıyor özellikle son çıkan oyunlar tamamen uyumlu.

Teşekkürler yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…