Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #21 ah4tmx dedi: Bende Cyclone 2 var diğer modeli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani emin olamadım. Reddit'te birkaç yorum Supernovanın daha kaliteli olduğu yönünde.
ah4tmx dedi: Bende Cyclone 2 var diğer modeli bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani emin olamadım. Reddit'te birkaç yorum Supernovanın daha kaliteli olduğu yönünde.
P Paxolachill Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf 3060 R5 5600X PRIME B450M-A II Apace Panther 8x2 Samsung evo 970 Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #22 Çatlı Reis dedi: Yani emin olamadım. Reddit'te birkaç yorum supernovanın daha kaliteli olduğu yönünde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende araştırıyordum sizin gibi Cyclone 2 de karar kıldım.
Çatlı Reis dedi: Yani emin olamadım. Reddit'te birkaç yorum supernovanın daha kaliteli olduğu yönünde. Genişletmek için tıkla... Hocam bende araştırıyordum sizin gibi Cyclone 2 de karar kıldım.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.305 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2025 #23 Paxolachill dedi: Hocam bende araştırıyordum sizin gibi Cyclone 2 de karar kıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası ben sanırım gamepad almak yerine oyun alacağım. Elimde Xbox 9.nesil bir gamepad zaten var ve idare ediyorum ama çok hızlı oyun oynayıp bitiren biri olduğum için oyunsuz kalıyorum. O yüzden oyun alayım diyorum.
Paxolachill dedi: Hocam bende araştırıyordum sizin gibi Cyclone 2 de karar kıldım. Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası ben sanırım gamepad almak yerine oyun alacağım. Elimde Xbox 9.nesil bir gamepad zaten var ve idare ediyorum ama çok hızlı oyun oynayıp bitiren biri olduğum için oyunsuz kalıyorum. O yüzden oyun alayım diyorum.