DualSense Edge PC'ye bağlanılabilir mi?

Ruzgar3535

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben DualSense Edge almak istiyorum ama PS5'im yok. DualSense Edge'yi kullanmak için sadece PS5 mi lazım ya da PC'ye baglayıp oynayabilir miyiz ve PC'ye baglandıgında tum ozellikler kullanilabilir mi?

Evet ama çoğu oyunda özelliklerini bırak normal titreşimi bile çalışmıyor Edge'yi bilmem ama ben PC için DualSense alıp sattım.

Hangi özellikleri için istiyorsunuz hocam. Sadece adaptif trigger ve haptic içinse düz dualsense alın. Pro controller özellikleri için istiyorsanız da 3. Parti kollara yönelin. Hatta direkt flydigi apex 4 önerebilirim yerine

Hangi özellikleri için istiyorsunuz hocam. Sadece adaptif trigger ve haptic içinse düz DualSense alın. Pro Controller özellikleri için istiyorsanız da 3. parti kollara yönelin. Hatta direkt flydigi Apex 4 önerebilirim yerine.

Ben DualSense gamepade inanılmaz baglıyım cok iyi kavrıyorum ve oyun oynarken nedense cok iyi hissettiriyor yani 3 kademeli r/l 2 opsiyonu falan cok iyi ozellik bence ve oyle titreşim olsun olmasın çok da umursamam zaten genelde şarj cok bitmesin diye bazı oyunlarda titreşimi kapatırım eger titreşim cok lazım degilse bir de uzun omurlu bir konsol olsun diye cıkarılabilir analog ozelligi beni benden alıyor.

Hocam DualSense tasarımı inanılmaz fazla seven biriyim cok iyi hissettiriyor o yuzden bu tarz gamepaddleri gozden cıkardım ama tavsiye için sağ ol.

Ben DualSense gamepade inanılmaz baglıyım cok iyi kavrıyorum ve oyun oynarken nedense cok iyi hissettiriyor yani 3 kademeli r/l 2 opsiyonu falan cok iyi ozellik bence ve oyle titreşim olsun olmasın çok da umursamam zaten genelde şarj cok bitmesin diye bazı oyunlarda titreşimi kapatırım eger titreşim cok lazım degilse bir de uzun omurlu bir konsol olsun diye cıkarılabilir analog ozelligi beni benden alıyor.
Hocam flydigi kontrolcüleri pc için kat kat daha iyi dayanıklılık açısından da uyum açısından da. Siz değişebilir sticklere ekstra para verecekken ilerde edge için flydigi vader 4 pro veya apex 4te hall effect kullanılıyor ki bu zaten drift olayını ortadan neredeyse kaldırıyor. Apex 4te uygulama üzerinden adaptif trigger gibi istediğiniz yere durak ekleyebilirken Vader 4 proda 2 aşamalı tetik kilidi bulunuyor. Haricinde 3 aşamalı tetik kilidine sahip 3. parti kollar da var. Edgeden daha mantıklılar bana sorarsanız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı