aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 8 Ağustos 2024 #1 Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz?
pyke123 Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ağustos 2024 #2 aokk dedi: Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'de direkt bağlanıyor oyun destekliyor ise ama Xbox olarak gözükür onu da istersen mod ile ya da DS4 Windows ile çözersin.
aokk dedi: Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Steam'de direkt bağlanıyor oyun destekliyor ise ama Xbox olarak gözükür onu da istersen mod ile ya da DS4 Windows ile çözersin.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 8 Ağustos 2024 #3 aokk dedi: Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows yükleyin oradan eğer oyun PlayStation oyunuysa Xbox kolu olarak göstermenize gerek yok fakat Xbox.
aokk dedi: Birkaç video izledim ama Epic Games'e nasıl bağlanır çözemedim. Aynı zamanda Steam'e de nasıl bağlanır yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... DS4 Windows yükleyin oradan eğer oyun PlayStation oyunuysa Xbox kolu olarak göstermenize gerek yok fakat Xbox.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 8 Ağustos 2024 #4 Peki Epic Gamesten bir oyun oynamak istediğimde nasıl göstericem?
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 8 Ağustos 2024 #5 Ben x360ce programını kullanıyorum. Epic'te onunla oynuyorum. Bir dene istersen.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 8 Ağustos 2024 #6 DoktorBey19 dedi: Ben x360ce programını kullanıyorum. Epic'te onunla oynuyorum. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Senin xbox kolu mu ?
DoktorBey19 dedi: Ben x360ce programını kullanıyorum. Epic'te onunla oynuyorum. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... Senin xbox kolu mu ?
DoktorBey19 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 15 9 Ağustos 2024 #7 3 çeşit kol var bende. Hepsini destekliyor o program. aokk dedi: Senin xbox kolu mu ? Genişletmek için tıkla...
3 çeşit kol var bende. Hepsini destekliyor o program. aokk dedi: Senin xbox kolu mu ? Genişletmek için tıkla...
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 9 Ağustos 2024 #8 DoktorBey19 dedi: 3 çeşit kol var bende. Hepsini destekliyor o program. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
DoktorBey19 dedi: 3 çeşit kol var bende. Hepsini destekliyor o program. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.