DualSense Gamepad önerisi

Ben şu ana kadar sadece bir hatayla karşılaştım o da sadece Xbox kolunu destekleyen oyunlarda DSX uygulamasını indirip Xbox olarak göstermekti yine aynı şekilde oynayabilmiştim ve ayrıca ben DSX uygulamasını parayla almadım şu an bedava kullanıyorum gerek var mı ki almaya?

Kronik sorunu olduğunu bilmiyorum para konusundada bir şey söyleyemem ben 1000TL'ye aldım yurt dışından.

Peki hangi rengi kullanıyorsunuz ve DualSense hangi versiyon V1 mi yoksa V2 mi?

Doğru sadece hala bazen çok saçma hata verebiliyor ben o yüzden tak çalıştır 2.4G cihazları daha çok öneriyorum.

Yine de tavsiyen için teşekkür ederim

Ben kırmızı renk aldım sevdiğim bir renk olduğu için bence kırmızı en iyisi.

Niye almasın?

V2 sanırım tam olarak bilmiyorum kırmızı rengini kullanıyorum ama volkanik olan değil diğeri.
Zaten galiba tek pil farkı var ben kablolu oynadığım için çok da fark olmazdı V1 olsa.

Anladım. Kusura bakma gamepad hakkında bazı konularda kafam karıştığı için soruyorum. Bildiğim kadarıyla beyaz renkli olan V1 kronik deniliyor. Bu diğer renkler V2 sorun çözüldü diyorlar. Bunun hakkında bir fikrin var mı acaba? Bir de DualSense'in şarj durumuna DSX'ten bakıldığını duymuştum. Fakat kolun şarjını nasıl edeceğim? PC ile yapıldığında uzun süre boyunca çok az şarjının dolduğunu duydum. Priz ile şarj etmede ise biraz kafam karıştı ve Type-C kablosu herhangi bir Type-C kablosu olabilir mi yoksa ayrı olarak Type-C kablosu almakta fayda var mı? Eğer bu konu hakkında bildiklerin varsa ve benimle paylaşabilirsen çok mutlu olurum

Anladım. Kusura bakma gamepad hakkında bazı konularda kafam karıştığı için soruyorum. Bildiğim kadarıyla beyaz renkli olan V1 kronik deniliyor. Bu diğer renkler V2 sorun çözüldü diyorlar. Bunun hakkında bir fikrin var mı acaba? Bir de DualSense'in şarj durumuna DSX'ten bakıldığını duymuştum. Fakat kolun şarjını nasıl edeceğim? PC ile yapıldığında uzun süre boyunca çok az şarjının dolduğunu duydum. Priz ile şarj etmede ise biraz kafam karıştı. Eğer bu konu hakkında bildiklerin varsa ve benimle paylaşabilirsen çok mutlu olurum.

Zaten bilgisayara takarsan kabloyla beraber şarj oluyor ben kablolu oynuyorum çünkü Bluetooth'um yok PC de ama gerek de yok şarj etmeden direk oynayabiliyorum çok da rahatsız etmiyor. Kronik sorun falan onları pek bilmiyorum ama şunu diyeyim çok iyi bir cihaz seni üzmez yani ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Zaten bilgisayara takarsan kabloyla beraber şarj oluyor ben kablolu oynuyorum çünkü Bluetooth'um yok PC de ama gerek de yok şarj etmeden direk oynayabiliyorum çok da rahatsız etmiyor. Kronik sorun falan onları pek bilmiyorum ama şunu diyeyim çok iyi bir cihaz seni üzmez yani ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

Cevapladığın için çok teşekkür ederim ben kablolu hariç Bluetooth adaptör alıp aynı zamanda kablosuz şekilde de oynamak istiyorum o yüzden şarj için sordum. PC'ye bağlıyken ortalama kaç saatte bağlı oluyor ve sen DualSense için ayrı bir Type-C kablosu aldın mı acaba? Ve son olarak ben mesela EA FC 24 gibi oyunlar oynuyorum başlıca bunlar genellikle Sony destekli. Olmayanlar için DSX uygulamasını açıp Xbox Controller olarak göstermem gerekiyor değil mi?

Cevapladığın için çok teşekkür ederim ben kablolu hariç Bluetooth adaptör alıp aynı zamanda kablosuz şekilde de oynamak istiyorum o yüzden şarj için sordum. PC'ye bağlıyken ortalama kaç saatte bağlı oluyor ve sen DualSense için ayrı bir Type-C kablosu aldın mı acaba? Ve son olarak ben mesela EA FC 24 gibi oyunlar oynuyorum başlıca bunlar genellikle Sony destekli. Olmayanlar için DSX uygulamasını açıp Xbox Controller olarak göstermem gerekiyor değil mi?

Rica ederim. Yaklaşık 3 Saat'e yakın sürüyor şarj olması eğer V1 alırsan belki şarjı bitebilir oyun oynarken ama V2 alırsan biteceğini sanmıyorum ayrıca başka bir kablo almadım telefonu şarj ederkenki kablonu kullanabilirsin ben öyle yapıyorum hiçbir problemini görmedim.
DSX sadece PlayStation dışı oyunlar için geçerlidir yani mesela RDR2'yi DualSense ile oynamak isterseniz DSX kullanmanız gerekir fakat Marvel Spider-Man oynarken DSX açmanıza gerek yoktur çünkü zaten direk görüyor DualSense'yi.
Steam de zaten oyunların sağında yazıyor takılıysa DualSense.

1719087990704.png

Rica ederim. Yaklaşık 3 Saat'e yakın sürüyor şarj olması eğer V1 alırsan belki şarjı bitebilir oyun oynarken ama V2 alırsan biteceğini sanmıyorum ayrıca başka bir kablo almadım telefonu şarj ederkenki kablonu kullanabilirsin ben öyle yapıyorum hiçbir problemini görmedim.
DSX sadece PlayStation dışı oyunlar için geçerlidir yani mesela RDR2'yi DualSense ile oynamak isterseniz DSX kullanmanız gerekir fakat Marvel Spider-Man oynarken DSX açmanıza gerek yoktur çünkü zaten direk görüyor DualSense'yi.
Steam de zaten oyunların sağında yazıyor takılıysa DualSense.

Eki Görüntüle 2229599

Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim çok bilgilendirdiniz. Son olarak sizce Bluetooth bağlantısı ile bağlamayı düşünüyorum kabloluda oynamayı düşünüyorum. Şarj prizi ile şarj etmek DualSense zarar verir mi? Ve kırmızı renk hariç V2 olarak hangi rengi önerir siniz? Ve DSX programında şarj azaldığında acaba % kaç kaç azalıyor bir fikriniz var mı acaba?

Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim çok bilgilendirdiniz. Son olarak sizce Bluetooth bağlantısı ile bağlamayı düşünüyorum kabloluda oynamayı düşünüyorum. Şarj prizi ile şarj etmek DualSense zarar verir mi? Ve kırmızı renk hariç V2 olarak hangi rengi önerir siniz? Ve DSX programında şarj azaldığında acaba % kaç kaç azalıyor bir fikriniz var mı acaba?

Şarj prizi ile şarj etmek yani hiç denemedim olabilir bunu biraz araştırabilirsiniz bence çünkü bozabilirde emin değilim bu yüzden emin cevap vermek istemiyorum, ben olsam galactic purple alırdım çok güzele benziyor mavinin çok parlak olduğunu düşünüyorum koyusu da kötü bu yüzden ya mor ya da siyah alabilirsin ve %5 %5 olarak azalıyor.

Şarj prizi ile şarj etmek yani hiç denemedim olabilir bunu biraz araştırabilirsiniz bence çünkü bozabilirde emin değilim bu yüzden emin cevap vermek istemiyorum, ben olsam galactic purple alırdım çok güzele benziyor mavinin çok parlak olduğunu düşünüyorum koyusu da kötü bu yüzden ya mor ya da siyah alabilirsin ve %5 %5 olarak azalıyor.

Anladım tekrardan teşekkür ederim. Aklımdaki sorulara yardımcı olduğun ve zaman ayırdığın için tekrardan teşekkür ederim. İyi Günler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı