tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #1 Yeni DualSense aldım fakat güncelleme yapamıyorum. Sebebi nedir acaba ve PlayStation accessories uygulamasında kol gözüküyor. Orijinal midir?
Yeni DualSense aldım fakat güncelleme yapamıyorum. Sebebi nedir acaba ve PlayStation accessories uygulamasında kol gözüküyor. Orijinal midir?
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #2 tanrikuluenes dedi: Yeni DualSense aldım fakat güncelleme yapamıyorum. Sebebi nedir acaba ve PlayStation accessories uygulamasında kol gözüküyor. Orijinal midir? Eki Görüntüle 2587489 Eki Görüntüle 2587490 Genişletmek için tıkla... USB'den mi bağlı.
tanrikuluenes dedi: Yeni DualSense aldım fakat güncelleme yapamıyorum. Sebebi nedir acaba ve PlayStation accessories uygulamasında kol gözüküyor. Orijinal midir? Eki Görüntüle 2587489 Eki Görüntüle 2587490 Genişletmek için tıkla... USB'den mi bağlı.
tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #3 Mami1938 dedi: USB'den mi bağlı. Genişletmek için tıkla... evet usb typce c kablosu ile bağlı
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #4 tanrikuluenes dedi: Evet USB typce C kablosu ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Type-C to Type-C denemenizi öneririm bir de USB portu değiştirmeyi denediniz mi?
tanrikuluenes dedi: Evet USB typce C kablosu ile bağlı. Genişletmek için tıkla... Type-C to Type-C denemenizi öneririm bir de USB portu değiştirmeyi denediniz mi?
tanrikuluenes Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2025 #5 Mami1938 dedi: Type-C to Type-C denemenizi öneririm bir de USB portu değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kolda sıkıntı var ya bozuk yada orjinal değil adaptive trigger calışmıyor o yüzden iade ettim başka siteden alacağım
Mami1938 dedi: Type-C to Type-C denemenizi öneririm bir de USB portu değiştirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kolda sıkıntı var ya bozuk yada orjinal değil adaptive trigger calışmıyor o yüzden iade ettim başka siteden alacağım