Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 13 Ağustos 2022 #1 Adı analog koruyucu sanırım. Elim terlediğinde kayma durumu oluyor biraz. Aşağıdaki gibi olan üründen önerebileceğiniz var mı?
Adı analog koruyucu sanırım. Elim terlediğinde kayma durumu oluyor biraz. Aşağıdaki gibi olan üründen önerebileceğiniz var mı?
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 Ben DualSense için bunları kullanıyorum. Assassin's Creed'lisini almıştım. Çok hoş. Ps5 Analog Koruyucu 2 Adet Assassins creed Desenli PS4 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Ps5 Analog Koruyucu 2 Adet Assassins creed Desenli PS4 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr
Ben DualSense için bunları kullanıyorum. Assassin's Creed'lisini almıştım. Çok hoş. Ps5 Analog Koruyucu 2 Adet Assassins creed Desenli PS4 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Ps5 Analog Koruyucu 2 Adet Assassins creed Desenli PS4 : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr