Alperen YUMAK Picopat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #1 Başlıktaki gibi PS5 DualSense Controller için Bluetooth adaptörü arıyorum. Kablo biraz ağırlık yaptığı için Bluetooth adaptörü almaya karar verdim. Sadece oynarken DualSense'in kesilmemesini istiyorum. Bütçe 300 (üç yüz) TL.
Başlıktaki gibi PS5 DualSense Controller için Bluetooth adaptörü arıyorum. Kablo biraz ağırlık yaptığı için Bluetooth adaptörü almaya karar verdim. Sadece oynarken DualSense'in kesilmemesini istiyorum. Bütçe 300 (üç yüz) TL.
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.373 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #2 Amazon.com.tr Uzun zamanca kullandım. Herhangi bir sorun olmadı.
Onur Kaan Arslan Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.304 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #3 wibbly dedi: Amazon.com.tr Uzun zamanca kullandım. Herhangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı var. 1 yıldan fazla oldu. Sorunsuz
wibbly dedi: Amazon.com.tr Uzun zamanca kullandım. Herhangi bir sorun olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı var. 1 yıldan fazla oldu. Sorunsuz