gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 12 Haziran 2021 #11 iasyxel dedi: Yazdığım yorumu dikkatli okumadın herhalde 3 yıldır kullanıyorum hiç kopma 1kez yaşamadım daha? Genişletmek için tıkla... Dostum klavye mouse ile işim yok. Sen de DualSense'i 3 yıldır kullanıyor olamayacağına göre sen benim yazdıklarımı düzgün okumuyorsun sanırım.
iasyxel dedi: Yazdığım yorumu dikkatli okumadın herhalde 3 yıldır kullanıyorum hiç kopma 1kez yaşamadım daha? Genişletmek için tıkla... Dostum klavye mouse ile işim yok. Sen de DualSense'i 3 yıldır kullanıyor olamayacağına göre sen benim yazdıklarımı düzgün okumuyorsun sanırım.
iasyxel Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 214 12 Haziran 2021 #12 Klavye mouse değil zaten benim dediğim dongle ben kullaklıkta bile kullandım senbilirsin.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 12 Haziran 2021 #13 iasyxel dedi: Klavye mouse değil zaten benim dediğim dongle ben kullaklıkta bile kullandım senbilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum sen beni anlamıyorsun. Tavsiyen için teşekkür ederim.
iasyxel dedi: Klavye mouse değil zaten benim dediğim dongle ben kullaklıkta bile kullandım senbilirsin. Genişletmek için tıkla... Dostum sen beni anlamıyorsun. Tavsiyen için teşekkür ederim.
D Dabulyu Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 3 28 Aralık 2021 #14 Bende DualSense aldımda adaptör olarak ne aldın ya da aldın mı? Yardımcı olursan sevinirim.