Ben cyberpunk 2077 aldım oynuyorum 8bitDo kol var uyumlu valla titreşimleri falan gayet çalışıyor bi sorun yok. 8bitDo kolları öneririm kaliteli bu arada bende Ultimate 2C modeli var 3 haftadır kullanıyorum bir sorun yok gayet kaliteli. Dual senslerde drift sorunu var diye biliyorumDualSense almak ıstıyorum cunku tum oyunlarım Epic Games'te ama oyunlarla uyumlu mu emın degılım.
GTA 5 ve Fortnite'da sıkıntısız oynuyorum ama o para verilmez ona; daha iyi gamepadler var.DualSense almak ıstıyorum cunku tum oyunlarım Epic Games'te ama oyunlarla uyumlu mu emın degılım.
5000 civarıSadece bilgisayarda kullanacaksan DualSense almamalısın. Bütçeni söylersen çok daha iyi kollar var. Onun dışında yardımcı programlar kullanarak Epic Games'teki oyunlarda kolu kullanabilirsin.
Hala devam ediyormu ben artık yok diye biliyorumBen cyberpunk 2077 aldım oynuyorum 8bitDo kol var uyumlu valla titreşimleri falan gayet çalışıyor bi sorun yok. 8bitDo kolları öneririm kaliteli bu arada bende Ultimate 2C modeli var 3 haftadır kullanıyorum bir sorun yok gayet kaliteli. Dual senslerde drift sorunu var diye biliyorum
5k civarı ne önerirsinGTA 5 ve Fortnite'da sıkıntısız oynuyorum ama o para verilmez ona; daha iyi gamepadler var.
5000 civarı
Hala devam ediyormu ben artık yok diye biliyorum
5k civarı ne önerirsin
Bunlara bakabilirsiniz; PS düzeni istiyorsanız bu da olabilir.
Var diye biliyorum hocam siz yinede bir araştırın isterseniz.5000 civarı
Hala devam ediyormu ben artık yok diye biliyorum
5k civarı ne önerirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.