DualSense indirim gelir mi?

Sony PS TR yazınca PS sitesinden cihazlar oradan satın aldan vatanı seçince 2K ya çıkıyor ama "çok yakında" ibaresiyle. Bu fiyattan stokta yok gelir mi bilmiyorum ve bir iki yorum okudum zor gibi hele aynı fiyattan o yüzden şimdilik 3K gözden çıkmadan alınmıyor gibi (Sony Eurasia garantili hâli) 2899'a Eurasia'lı hali var Teknosa'da ama askeri kamufulaj renginde.

Sizce orjinal midir?

O olmazsa pembik almam gerekecek gibi duruyor :D
Ben hiçbir zaman hiçbir yan satıcıya güvenmem. Orijinal mağazasından almazsan her zaman kaliteli bir replikadır benim gözümde. Özellikle oyun konsolu ve ayakkabı gibi durumlarda. Fiyatı ne olursa olsun (maalesef) Sony'nin sitesinde stok gelince alın. +500 falan verin ama orijinal olduğuna emin olun ve garantisi vs. olsun.

Ben hiçbir zaman hiçbir yan satıcıya güvenmem. Orijinal mağazasından almazsan her zaman kaliteli bir replikadır benim gözümde. Özellikle oyun konsolu ve ayakkabı gibi durumlarda. Fiyatı ne olursa olsun (maalesef) Sony'nin sitesinde stok gelince alın. +500 falan verin ama orijinal olduğuna emin olun ve garantisi vs. olsun.

Xboxa yönelmem gerekecek gibi bütçe ucudan tutuyor bir de zammı kaldıramam maalesef.
2100e orijinal 9.nesil siyah buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı