DualSense kaç saatte şarj olmalı?

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, 2 adet DualSense var kırmızı olan 1 dişken 1 saat 45 dk da şarj oldu. Ancak beyaz DualSense ise 2 diş dolu iken 1 buçuk saat oldu ve hala tam dolmadı. Bu normal midir? Dinlenme modunda şarj ediyorum.

Ortalama diyelim ki kapandı cihazlar tam kaç saat şarj olmalı kablo ile şarj ediyorum PS5 girişinden PS5 ve ikisi de yeni cihaz.

1 buçuk saat sonunda beyaz DualSense'de şarj tamamen oldu. İkisi de 3 diş dolu kırmızı olan 2 dişi 1 saat 45 dk da doldururken beyaz olan 1 dişi 1 saat 30 dk da doldurdu normal midir?

@KİNGSEMİH bir bilginiz var mı bu konuda yine kimse yazmamış.

@KİNGSEMİH

Son düzenleme:
Dostlar merhaba, 2 adet DualSense var kırmızı olan 1 dişken 1 saat 45 dk da şarj oldu. Ancak beyaz DualSense ise 2 diş dolu iken 1 buçuk saat oldu ve hala tam dolmadı. Bu normal midir? Dinlenme modunda şarj ediyorum.

Ortalama diyelim ki kapandı cihazlar tam kaç saat şarj olmalı kablo ile şarj ediyorum PS5 girişinden PS5 ve ikisi de yeni cihaz.

1 buçuk saat sonunda beyaz DualSense'de şarj tamamen oldu. İkisi de 3 diş dolu kırmızı olan 2 dişi 1 saat 45 dk da doldururken beyaz olan 1 dişi 1 saat 30 dk da doldurdu normal midir?

@KİNGSEMİH bir bilginiz var mı bu konuda yine kimse yazmamış.

@KİNGSEMİH
Hocam PS5'in pil sayacı doğru göstermez, kaba taslak gösterir her zaman. Sizi yanıltmasının sebebi o olmuş olabilir. Yani beyaz olan aslında 2 diş değil çok çok daha az misal %20 idi kırmızı ise %40-%45 idi. Diş olayı tam eş zamanlı düşmediğinden oluyor bu yanıltmalar. O sebepten rahat olun, takılmayın dualsense'lerinizde bir problem yok.

Hocam PS5'in pil sayacı doğru göstermez, kaba taslak gösterir her zaman. Sizi yanıltmasının sebebi o olmuş olabilir. Yani beyaz olan aslında 2 diş değil çok çok daha az misal %20 idi kırmızı ise %40-%45 idi. Diş olayı tam eş zamanlı düşmediğinden oluyor bu yanıltmalar. O sebepten rahat olun, takılmayın DualSense'lerinizde bir problem yok.

Allah razı olsun hocam içimi rahatlattınız teşekkür ederim o halde normal ise konu benim için kapanmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı