DualSense kol Bluetooth'la bağlanınca algılanmıyor

1Rammstein

Decapat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 / Anakart: Msi x470 Gaming Plus Max / Ram: G.Skill Ripjaws 32GB(2x16GB) 4000MHz CL18 / Ekran Kartı: MSI RTX 3090 Gaming X Trio 24G
Çakma PS4 kolum vardı. Yeni PS5 kolu aldım. İkisinde de aynı durum var. Kabloyla kullandığımda destekleyen oyunlarda sorunsuz çalışıyorlar. FC 25'te kablo ile sıkıntısız 2 kolda kullanılabiliyor mesela. Aynı şekilde Steam girdisi açık olmadan oyunun kendi algılayacağı şekilde God of War'da oynayabiliyorum sorunsuz. Fakat bağlantıyı Bluetooth yaptığımda oyunlarda kesinlikle algılamıyor. Steam girdisi açık olsa da algılamıyor. DSX gibi uygulamalarla açabiliyorum onda da tuş göstergeleri bir klavye bir PS tuşlarına dönüyor, çift tıklama sorunları oluyor. (Steam girdisi açık veya kapalı olsa bile çift tıklama sorunları oluyor). Anlayacağınız sağlıklı çalışmıyor. Bluetooth adaptörümün sürücülerinde sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. İlk aldığımda kablolu nasılsa kablosuzda o şekilde kullanabiliyordum, destekleyen oyunlarda ek uygulamasız şekilde. Adaptörün driverını kurdum ama bir şey değişmedi. Yeni format attım bilgisayara durum hala aynı.
Driver'ı indirdiğim site: Downloads
Benim Bluetooth adaptörüm: 80889.

Steam arayüzünde Bluetooth ile düzgün çalışıyor bu arada iki kolda. Oyunlarda oluyor bahsettiğim durum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı