DualSense Kolu bilgisayarda Kullanma

Maegrad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarım için DualSense almayı düşünüyorum ama bazı sorularım olacak.

1-) Xbox Game Pass'te kullanabilir miyim? Kullanabilirsem kolun özelliklerini kullanabilir miyim(adaptive trigger, haptic feedback vs.)

2-) Xbox kolu öneriyor herkes ama ben DualSense almayı düşünüyorum. Farkları nelerdir ve hangisi daha iyi sizce?

3-) Masaüstü bilgisayar kullanıyorum TP-Link 4.0 Bluetooth USB aygıtı var çalışmada bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptive trigger, haptic feedback özellikleri çalışmıyor. PC üzerindeki her oyunda kullanabilirsiniz. Kullanılmayan oyunlarda program aracılığıyla Xbox kolu olarak ayarlayıp oynayabilirsiniz. Bluetooth aracılığıyla sorunsuzca bağlanıyor. Ben olsam Xbox kolu alırım hem daha rahat hem de PC de sorunsuzca, program gerektirmeden kullanılıyor.

Normal kol olarak kullanılabilir özellikler çalışmadığı için fazla bir esprisi kalmıyor bence. Otomatik bağlanma özelliği yüzünden Xbox kollarını tavsiye ederim.

Peki normal titreşim çalışıyor mu ? Dualshock 4 ile çalışıyordu

Xbox kolu 200 TL daha fazla DualSense'e göre. Ne farkları var ikisinin de?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…