DualSense L2 tuşu daha yumuşak

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi sosyaller, DualSense cihazımı daha bugün yeni kullanmaya başladım. Yalnız bir detay gözüme çarptı ve sizde de bu şekilde mi diye sormak istedim, L2 tuşu R2 tuşuna göre sanki daha yumuşak ve boşlukta gibi hissettirdi bana. Cihazım sıfır olduğundan aşınma payı olarak değerlendiremediğim için sizlere sormak istedim, sizde de durum böyle mi?

@Yahya Mücahidoğlu Psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Bu durum bende uzun kullanımdan sonra oluştu. 2 farklı DualSense'de de yaşadım. Ama dediğim gibi, uzun kullanım sonrası. Sıfır aldığınız üründe böyle bir sorun yaşamanız garip geldi.

@Yahya Mücahidoğlu Psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Bu durum bende uzun kullanımdan sonra oluştu. 2 farklı DualSense'de de yaşadım. Ama dediğim gibi, uzun kullanım sonrası. Sıfır aldığınız üründe böyle bir sorun yaşamanız garip geldi.
Kullanıma engel veya problem oluşturan bir durum olmadı lakin bende psikolojik olmadığını düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bilmiyorum belki de ben çok hassasım ve kimsenin dikkat etmeyeceği kadar ayrıntılı düşünüyorum, lakin parmağa gelen direnç konusunda minimal de olsa bir fark sezimledim gibi hissettim. Diğer kullanıcılarda da bu şekilde mi diye sorayım dedim.

Bende de böyle daha yumuşak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı