DualSense mi direksiyon seti mi?

Sen beni dinle babanla deneme bir sonrakinde bir daha istop edersen iyi şeyler olmayacak gibi.

Götürmesi imkansız. Dövesi gelirse sadece araba bahanesiyle döver zaten. Bir de hiç çalışmayıp evde oturuyorum çünkü her karnede iddia ile işten kurtuluyorum. Ve bu kadar boş vaktimde öğretmek yerine saat 6'da işten geliyor dalga geçiyor gidiyor koltuğa uzanıp televizyon izliyor bazen de ehliyetini gösterip "sende var mı yoktur ki sen mi alacaksın ehliyeti hahaha" yapıyor.

Götürmesi imkansız. Dövesi gelirse sadece araba bahanesiyle döver zaten. Bir de hiç çalışmayıp evde oturuyorum çünkü her karnede iddia ile işten kurtuluyorum. Ve bu kadar boş vaktimde öğretmek yerine saat 6'da işten geliyor dalga geçiyor gidiyor koltuğa uzanıp televizyon izliyor bazen de ehliyetini gösterip "sende var mı yoktur ki sen mi alacaksın ehliyeti hahaha" yapıyor.

dwahjsdywgads komikmiş, ama abin vardı değil mi ona söyle o götürse en azından.

Senin durum baya karışık bence youtubede bunla ilgili bir ton video var ordan birşeyler kapabilirsin bence iyice hazır olduğunda babanla gidersin.

Senin durum bayağı karışık bence YouTube'da bununla ilgili bir ton video var oradan bir şeyler kapabilirsin bence iyice hazır olduğunda babanla gidersin.

Bence de doğru söylüyorsun bende dediğim gibi küçükken hep böyle izliyordum öyle öğrendim zaten. 1-2 hafta böyle izlesen detayları öğrenirsin zaten.

Dwahjsdywgads komikmiş, ama abin vardı değil mi ona söyle o götürse en azından.

O götürür büyük ihtimalle dövme şansıda yok hem çünkü arabanın içinde kavga edersek büyük ihtimalle işin ucu bir şeye varmayacak. Ama onun inandığı bir durum var ben araba sürmeyi biliyorum da saklıyorum gibi bir alakasız inancı var babam ve annem daha süremediğim için ne kadar argo kullansada bana abim sürebildiğimi savunuyor bu da küçükken Minecraft'da cennet portalı açmaya inanmak gibi bir şey bu.

O götürür büyük ihtimalle dövme şansıda yok hem çünkü arabanın içinde kavga edersek büyük ihtimalle işin ucu bir şeye varmayacak. Ama onun inandığı bir durum var ben araba sürmeyi biliyorum da saklıyorum gibi bir alakasız inancı var babam ve annem daha süremediğim için ne kadar argo kullansada bana abim sürebildiğimi savunuyor bu da küçükken Minecraft'da cennet portalı açmaya inanmak gibi bir şey bu.

Anladım. En mantıklısı o zaman abinle gitmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı