DualSense mi direksiyon seti mi?

Makara olduysa yirtmissin demektir dediğin gibi kimsenin başına gelmesin böyle şeyler bu arada polisin seni dövmesi garibime geldi baban falan müdahale etmediği hiç.

Aynen öyle başka türlü stop ettireceğini sanmıyorum veya gaza çok yükleniyor.

Bence gaza çok yükleniyor olabilirim çünkü sürekli babam öğretmeye çalışırken enseye tokatı koyar gaza az bas araba kalksa 300 km hızla kalkar derdi. Artık öğretmeye çalışmıyor çünkü bayağı sinirleniyordu bende ölçüyü ayarlayamıyordum asla dayak bile yesem. Bide ek olarak: Bazen istop etmeyip biraz ilerleyip istop ederdi o ilerlerken araba bağırıyordu sorun şu çok gaza bastığımı düşünmüyordum.

Makara olduysa yirtmissin demektir dediğin gibi kimsenin başına gelmesin böyle şeyler bu arada polisin seni dövmesi garibime geldi baban falan müdahale etmediği hiç.

Ya şöyle babam işten geliyordu kafaya 5-6 yumruk yedim bir de sokaktaki çocuklar toplandı vallahi şimdi bunu espirisine havalıdır falan manasında söylemiyorum çocuklar benden büyük bana abi çekmeye başladılar ya. Bayağı utanmıştım polise dalacaktım.

Deneye deneye öğreniyorsun işte trafiğe kapalı yerde abin varsa ehliyeti götürsün oraya orda öğren baban çok sinirleniyorsa

Kaç yılı bu reis yenilerde polisleri biliyorsun vuramiyorlar kolayca.

Anladım. O zaman yavaş yavaş basmaya çalış gaza kendini zaten yavaş yavaş geliştirirsin mesela ben yine ilk 12 yaşında araba kullandım manuel babamla kullandım benim o zamanki tek sorunum frendi freni yapıyordum debriyaj fren olarak fakat ani fren yapamıyordum o zaman. Seninkisi yine iyi ben ilk Megane sürdüm otomatik Ti o güzeldi de sonra manuel ilk dokker sürdüm

Deneye deneye öğreniyorsun işte trafiğe kapalı yerde abin varsa ehliyeti götürsün oraya orada öğren baban çok sinirleniyorsa.

Kaç yılı bu reis yenilerde polisleri biliyorsun vuramiyorlar kolay kolay.

2021 de hala vuruyorlar be kankam abim keşke olsa da babam sinirlenmiyordu ben dediğim gibi ani fren yapamıyordum sadece. Zaten 1-2 kere mi ne istop ettim. O zamanda ben mükemmel kullandım da işte arkadaşlarla gezerken sıkıntı oldu ya.

Gaza yavaş yavaş bastığımı düşünüyorum ve daha öyle yani değişen bir şey yok. ama nedense araba sanki beni kabul etmiyor gibiydi hiç kalkmazdı. babam eliyle gösterirdi aynısını yapardım araba yine istop ederdi çıldırırdı adam.

Vuruyorlar tabi ama eskisi kadar değil.

Sen beni dinle babanla deneme bir sonrakinde birdaha istop edersen iyi şeyler olmayacak gibi

Anladım. Zaten yavaş yavaş öğreniyorsun benim küçüklükten gelen arabacılık falan da var 3-4 yaşında yolda geçen arabaları falan sayıyordum çok video izliyordum araba hakkında mesela o derece de yani uzun lafın kısası yavaş yavaş öğrenirsin kankam.

Vuruyorlar tabii ama eskisi kadar değil.

Hiç bilemiyorum artık ya

Vuruyorlar tabii ama eskisi kadar değil.

Sen beni dinle babanla deneme bir sonrakinde bir daha istop edersen iyi şeyler olmayacak gibi.

Abin var mı diye bana dedin sandım çok pardon :/

Sorun yok arada sanada sormuş olduk merak etmiştim zaten senden önce o yapardı böyle seyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…