DualSense mi DualSense Edge mi?

Daha fazla  
PS5 Slim var sizce normal DualSense mi CoD oyunları oynuyorum? Sizce DualSense Edge para verilmeli acaba gereksiz mi sizce?
Sizce verilmeli ya da normal standard DualSense idare eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok hardcore oynamıyosan normal dualsense her türlü yetiyor ama ben çok fazla FPS oyunu oynuyorum cod oyuncusuyum diyosan da alınabilir. Ben zamanında Razer wolverine V2 pro almıştım 2. el baya ucuza.

Çok hardcore oynamıyosan normal DualSense her türlü yetiyor ama ben çok fazla FPS oyunu oynuyorum CoD oyuncusuyum diyorsan da alınabilir. Ben zamanında Razer Wolverine V2 Pro almıştım 2. el bayağı ucuza.

Hardcore oynuyorum ama oyuncu koltuğu almadım ilk onu alacağım sonrasında DualSense Edge alacağım. CoD Black Ops 6 çıkacak 1 ay sonra ön sipariş vereceğim.

Hardcore oynuyorum ama oyuncu koltuğu almadım ilk onu alacağım sonrasında DualSense Edge alacağım.
Alınabilir. Ozaman hardcore oynuyosan. Eğer titreşim ve haptic feedback istemiyorum sadece performanslı gamepad bakıyorum dersen Wolverine V2 Pro'da bakabilirsin. Sahibinden üzerinde bile neredeyse hiç kullanılmamış modelleri 5750TL bandında.

Scuf Controller PS5 uyumlu Sony 3.parti Controller yasak mı ne demiş.

Onu bilmiyorum ama ben Razer olanı kullanıyorum sorunsuz şu an. Zaten scuf tarzı olanlar bayağı pahalıya geliyor.

Sony kendi controllercusu daha iyi DualSense Edge CoD Black Ops 6 çıkacak ekim de
Daha var ağustos gibi DualSense Edge alacağım Temmuz'da oyuncu koltuğu alacağım lazım.
Konsolu mayıs'ta aldım haziran da monitör aldım sıra oyuncu koltuğu kaldı sonra ağustos gibi DualSense Edge alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…