Biliyorsunuz yılbaşı geliyor ardından kollarda zamlanacaktır zamanında konsolu alırken kol almadım pişmanım cihaz değerlendi kol fiyatları da uçtu. İkinci bir kol almak isteme sebebim olurda elimdeki kol bozulursa tamir sürecindeyken diğeriyle takılırım + şarjı bitince hemen diğerine geçerim bazen de arkadaş, akraba gelebiliyor onunla takılmak için ancak genel olarak kendim kullanacağım almam gerekli mi onu da bilmiyorum
şöyle bir tane buldum güvenilir mi bilemedim bu kollarda birebir aynısını yapıp çakma olabiliyor mu DS4 gibi?
Not: Cihazım ithalatçı ürün şu ana kadar çok şükür sorun yaşamadım kolu da mümkünse ithalatçı almak istiyorum aradaki fiyat farkına Store'dan oyun almak daha mantıklı.
ty.gl
Not: Cihazım ithalatçı ürün şu ana kadar çok şükür sorun yaşamadım kolu da mümkünse ithalatçı almak istiyorum aradaki fiyat farkına Store'dan oyun almak daha mantıklı.
Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Siyah (İTHALATÇI GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Oyun Kolu Siyah (İTHALATÇI GARANTİLİ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.