YATO Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 107 13 Haziran 2024 #1 PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER/EMA Fiyatı ve Özellikleri PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER EMA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Orijinal DualSense almak istiyorum ama piyasada cok fazla sahte kol var. Bu linkteki orijinal midir? Degilse yardımcı olur musunuz?
PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER/EMA Fiyatı ve Özellikleri PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER EMA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Orijinal DualSense almak istiyorum ama piyasada cok fazla sahte kol var. Bu linkteki orijinal midir? Degilse yardımcı olur musunuz?
rotlive Hectopat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 45 13 Haziran 2024 #2 Media Markt, Teknosa gibi yerlerden aldıklarınız orijinal olur. Bu da orijinaldir merak etmeyin, ben de Teknosa'dan almıştım geçen yıl. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2024
Media Markt, Teknosa gibi yerlerden aldıklarınız orijinal olur. Bu da orijinaldir merak etmeyin, ben de Teknosa'dan almıştım geçen yıl.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 13 Haziran 2024 #4 Satıcının yorumlarına bak.
7 759894 Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 561 Çözümler 7 13 Haziran 2024 #5 YATO dedi: PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER/EMA Fiyatı ve Özellikleri PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER EMA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Orijinal DualSense almak istiyorum ama piyasada cok fazla sahte kol var. Bu linkteki orijinal midir? Degilse yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mağazalara gidip almanız daha güvenli olur
YATO dedi: PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER/EMA Fiyatı ve Özellikleri PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER EMA özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Orijinal DualSense almak istiyorum ama piyasada cok fazla sahte kol var. Bu linkteki orijinal midir? Degilse yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Mağazalara gidip almanız daha güvenli olur
YATO Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 107 13 Haziran 2024 #6 Almanya'da akrabalarim var garantili ürün alsam burada sıkıntı yasar mıyım?